ΧΑΝΙΑ Online Fortnite Tour 2 vs 2

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Κυριακή 21/02/21 ώρα έναρξης 18:00 

Discord CheckIn: η κάθε ομάδα πρέπει να ενημερώσει στις 17:30 στο  server

https://discord.com/invite/XPpVTuNSNg

https://linktr.ee/Bnbchania

STREAMING LINK: https://www.twitch.tv/bnb_chania

RULES
– Τo κάθε duo θα μπαίνει  σε lobby και θα χρησιμοποιεί  τον κωδικό που θα δίνεται στο discord room online fortnite tournament για να μπει στο custom game που θα διεξαχθεί το τουρνουά.

-Το κάθε game θα ξεκινάει εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός ατόμων που έχει κάνει check-in ή σε χρονικό περιθώριο 5 λεπτών από την στιγμή που θα δοθεί ο κωδικός.

-Μετά την ολοκλήρωση ενός game θα υπάρχει διάλειμμα 5 λεπτών μέχρι να δοθεί ο επόμενος κωδικός.

Disconnects/Technical Problems: στην περίπτωση αποσύνδεσης ενός παίκτη ή στην εμφάνιση κάποιου τεχνικού προβλήματος, oι Streamers δεν φέρουν καμία ευθύνη και το game συνεχίζεται κανονικά.

-Νικήτρια ομάδα είναι η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σε 5 games. (Το Point System αναγράφεται παρακάτω)

-O κάθε παίκτης κάθε ομάδας θα πρέπει να στέλνει στο discord σε συγκεκριμένο room (results-game-1) φώτογραφια και το όνομα της ομάδας από τα match stats με τα eliminations και με την θέση που τερμάτισε η ομάδα του  για να πάρει τους πόντους που τους αντιστοιχούν. Οι πόντοι που θα δοθούν θα είναι σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουν σταλθεί, αν δεν σταλθεί φωτογραφια οι streamers δεν φέρουν ευθύνη για τους πόντους, οι παίκτες έχουν αποκλειστική ευθύνη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το TEAMING: Οι streamers θα κρατάνε replay από κάθε game και σε περίπτωση που γίνει report για teaming από κάποιον παίκτη θα γίνει έλεγχος σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί, οι ομάδες που συμμετείχαν στο teaming δεν  θα πάρουν πόντους από το game αυτό.

-Τα report θα γίνονται στο discord στο room report-teaming-cheating με τη μορφή: “Τeaming – αριθμός ατόμων – περιοχή – Skins”

πχ “Teaming – 16 άτομα – Pleasant Park –  Skull Trooper και Μogul Master”

–Είναι στη διακριτική ευχέρεια των Streamers να αλλάξουν κάποιο κανόνα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

ΕΠΑΘΛΑ:

1η ομάδα: 80

2η ομάδα: 40 €

3η ομάδα: 20 €

Scoring:

Victory Royal: +5                                 1 Elimination:+1

Top2: +2

Top3: +2

Top4: +2

Top5: +2

Top10: +1

Top15: +1

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ