Πληροφορίες B-Legend


Το B-League, αποτελεί το μεγαλύτερο πρωτάθλημα e-gaming της Ελλάδος τόσο σε διάρκεια όσο και σε έπαθλα. Το B-League χωρίζεται σε 3 games:

a) B-Challenger, το οποίο είναι το πρωτάθλημα League of Legends.
b) B-Legend, το οποίο είναι το πρωτάθλημα Hearthstone.
c) Β-Εlite, το οποίο είναι το πρωτάθλημα Counter-Strike Global Offensive.

Τα συνολικά χρηματικά έπαθλα τα οποία θα δοθούν είναι 15.000€ ! Ενώ τα δώρα τα οποία θα δοθούν κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων ξεπερνούν τα 15.000€! Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών των τριών πρωταθλημάτων θα δοθούν 8.000€ ως χρηματικό έπαθλο ενώ στα LAN Finals, στα οποία θα καταλήγουν τα πρωταθλήματα τον Ιούνιο και τα οποία θα διεξαχθούν σε εκθεσιακό χώρο, θα δοθούν τουλάχιστον 5.000€.

Συνολικά, χρηματικό έπαθλο και δώρα ξεπερνούν τα 25.000€.Το B-Legend αποτελείται συνολικά από 6 αγωνιστικές και τα τελικά LAN Finals. Το πρωτάθλημα λαμβάνει χώρα στα καταστήματα της Bits and Bytes σε όλη την Ελλάδα. Το αναλυτικό Match Schedule φαίνεται παρακάτω:

12 & 13 Νοεμβρίου 2016
28 & 29 Ιανουαρίου 2017
18 & 19 Φεβρουαρίου 2017
4 & 5 Μαρτίου 2017
1 & 2 Απριλίου 2017
20 & 21 Μαΐου 2017
ΙΟΥΝΙΟΣ LAN Finals

Κάθε αγωνιστική αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος της αγωνιστικής (Σάββατο) γίνεται τοπικά στο κατάστημα στο οποίο αναδεικνύεται ένας νικητής. Στο δεύτερο μέρος της αγωνιστικής (Κυριακή), οι νικητές των καταστημάτων θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε brackets. Στην τελική κατάταξη της Κυριακής, οι 8 πρώτοι λαμβάνουν πόντους για την κατάταξη του πρωταθλήματος οπότε μετά το πέρας των 6 αγωνιστικών, οι 8 πρώτοι του πρωταθλήματος με τους περισσότερους πόντους θα αναμετρηθούν στα LAN Finals τον Ιούνιο.Έπαθλα Σαββάτου:

1ος Νικητής – 20€
2ος Νικητής – 10 ώρες στο κατάστημα
3ος Νικητής – 5 ώρες στο κατάστημα

Έπαθλα Κυριακής:

1ος Νικητής – 80€
2ος Νικητής – 50€
3ος Νικητής – 20€

Έπαθλα Τελικών LAN Finals:

Συνολικό χρηματικό έπαθλο Finals: 1.000€
Επιπλέον θα δοθούν πολλά δώρα τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.–  Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής (entry fee). Το κόστος είναι μόνο η χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή
–  Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ONLINE από την φόρμα: http://links.bnb.gr/2dtnRF2
–  Τα καταστήματα Bits and Bytes μπορείτε να τα δείτε εδώ: https://www.bnb.gr/katastimata– Ένας παίχτης μπορεί να δηλώσει συμμετοχή πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Λήξη εγγραφών το βράδυ Παρασκευής (πριν την κάθε αγωνιστική), έναρξη εγγραφών πρωί της Δευτέρας (μετά την αγωνιστική). Για το Hearthstone απαιτείται εγγραφή σε κάθε αγωνιστική.
– Print Screen τα deck list θα πρέπει να αποστέλλονται στο bnbhearthstone@gmail.com
– Απαγορεύεται η συμμετοχή εκτός καταστήματος Bits and Bytes. Όλοι οι παίχτες πρέπει να είναι σε κατάστημα Bits and Bytes.
– Οι πόντοι που δίνονται στους 8 πρώτους της Κυριακής είναι: 8-6-4-2-1-1-1-1.
– Tα match είναι σε CONQUEST Format. Ωστόσο κάθε κατάστημα έχει την ευχέρεια του format ανάλογα τις συμμετοχές. Στο CONQUEST format ο νικητής αλλάζει class ενώ ο ηττημένος έχει την ευχέρεια να αλλάξει ή να κρατήσει το ίδιο. Νικητής της σειράς ανακηρύσσεται ο παίκτης που κερδίζει πρώτος με όλα τα class του από μία φορά.
– Τα παιχνίδια του Σαββάτου είναι Single Elimination Best of 5 και ο τελικός/μικρός τελικός του Σαββάτου Best of 7.
– Τα παιχνίδια της Κυριακής είναι Single Elimination, Βest of 5 και ο τελικός/μικρός τελικός Best of 7.
– Απαγορεύονται τα Wild Decks.
– Σχετικά με τα pick & bans:
https://sectorone.eu/deckselect/
Στον παραπάνω σύνδεσμο οι παίχτες στο σημείο που λέει «Please enter your battletag» βάζουν το battletag τους πχ Snoophex#2244 .
Ο παίχτης με το μεγαλύτερο seed κάνει create room και βάζει pick=4 ban=1, μετά κάνει share to code που αναγράφει στο step2a στον αντίπαλο του μέσο chat του hearthstone. Αφού ο αντίπαλος λάβει το code το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να να το τοποθετήσει στην επιλογή Step!:Enter opponents code και μετά πατάει connect. Μόλις ο αντίπαλος συνδεθεί οι 2 παίκτες πρέπει να επιλέξουν τα 4 class που δήλωσαν στην φόρμα εγγραφής και να πατήσουν submit. Αφού πατήσουν submit θα βγάλει τα 4 class του αντιπάλου και ο καθένας θα πρέπει να bannarei από 1 class ! Τέλος αφού γίνουν τα bans οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά ! Προσοχή μέχρι να τελειώσει η αναμέτρηση τους δεν πρέπει να κλείσουν την ιστοσελίδα.
– Οι παίχτες δηλώνουν 4 class (το κάθε class θα έχει 1 deck list ) και κάνουν ένα class ban στον αντίπαλο.
– Αν κάποιος παίκτης επιλέξει class που του έχει bannarei ο αντίπαλος χάνει ένα game.
– Αν κάποιος παίχτης βγει από το challenge χάνει ένα game.
– Δεν επιτρέπεται η αλλαγή class ενώ ο παίχτης έχει κερδίσει με αυτό. Σε περίπτωση παράβασης ισοδυναμεί με μια ήττα.
– Η μέγιστη παύση μεταξύ των αγώνων ενός Challenge, ορίζεται στα 5 λεπτά.
– Είναι υποχρέωση του κάθε παίκτη να κρατά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του αγώνα για κάθε καίριο συμβάν. Screenshots από τις νίκες του, τα disconnects, τα bugs κτλπ.
– Ώρα προσέλευσης των διαγωνιζόμενων είναι 11:30 (Σάββατο & Κυριακή). Σε περίπτωση αργοπορίας ή μη εμφάνισης, ο διαγωνιζόμενος χάνει το παιχνίδι. Έναρξη αγώνων 12.00
– Αν ο αντίπαλος παίκτης δεν έχει παρουσιαστεί 10 λεπτά μετά και από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα πρέπει να ενημερώσετε τον Admin και αυτός θα τον  αποκλείσει.
– Ανάμεσα στα παιχνίδια υπάρχει ένα προαιρετικό διάλειμμα 5 λεπτών.
– Σε περίπτωση disconnect ο αρμόδιος admin παίρνει απόφαση αν θα μετρήσει σαν ήττα αφού έχει μιλήσει μαζί μου
– Απαγορεύεται ο παίχτης να κάνει streaming εν ώρα παιχνιδιού.
– Απαγορεύεται αυστηρά οποιοδήποτε flame στον αντίπαλο παίχτη ή στους Admin.
–  Για να μπορεί ένας παίχτης να διεκδικήσει ολόκληρο το τελικό έπαθλο στα LAN Finals Ιουνίου (εφόσον προκριθεί εκεί) θα πρέπει να έχει παίξει και τις 6 αγωνιστικές.
– Οποιοσδήποτε παίχτης κάνει παράβαση στους κανόνες ή κακή συμπεριφορά δέχεται warning. Στα δύο warnings γίνεται αποκλεισμός.
– Απαγορεύεται ο παίχτης να μπει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Collection
– Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Head Administrator να αλλάξει κάποιο κανόνα εφόσον κριθεί αναγκαίο.
– Τα έπαθλα κάθε αγωνιστικής και των τελικών δίνονται μέσα σε διάρκεια 90 ημερών από την ώρα διεξαγωγή τους.